Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Birka Bowlingklubb
     
 •  

  About Us

  Birka Bowling har sedan början på 70-talet varit en given plats för bowlare, där många lag har haft och fortfarande har sina träningar varje vecka. Idag är Birka Bowling en mötesplats i Vasastan med både bowling, dart och biljard samt restaurang och sportbar. Vi strävar efter att kunna ge våra gäster en personlig känsla och service i en familjär miljö.

       |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 05:00 to 12:00
  Tuesday: 05:00 to 12:00
  Wednesday: 05:00 to 12:00
  Thursday: 05:00 to 12:00
  Friday: 05:00 to 12:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of Birka Bowlingklubb:
 •  

  Statistics:

  9times viewed
  105times listed
  0times contacted
 
Birkagatan 16, Stockholm, Stockholm 113 39
Show on map
id0270004340989
Other search results for: Birka Bowlingklubb
REQUEST TO REMOVEKryssa med Birka Cruises | Birka Cruises
https://www.birka.se/

Kryssningar från Stockholm med Birka Cruises. Välj mellan 21-timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar. 

REQUEST TO REMOVEBirka – Wikipedia
https://sv.wikipedia.org/wiki/Birka

Birka var ett vikingatida samhälle som anlades i slutet av 700-talet och som beboddes till slutet av 900-talet. Denna bebyggelse som växte fram brukar kallas för "Sveriges första stad" men det finns även andra stadsliknande bosättningar som är äldre, till exempel Uppåkra i Skåne. Birka tjänade främst som en viktig handelsplats på ön Björkö i Mälaren i Ekerö kommun. Tillsammans med den närbelägna Hovgården på Adelsö, med bland annat en kungsgård, har Birka tagits upp på Unescos världsarvslista.  

REQUEST TO REMOVEBirka Vikingastaden på Björkö i Mälaren - Stockholm
https://www.birkavikingastaden.se/

Birka Vikingastaden ligger på ön Björkö i Mälaren – en plats som var vikingarnas viktigaste handelsplats. Hit åker du för att gå på egna strövtåg i kulturlandskapet, följa med på guidad visning i fornlämningsområdet, besöka vikingamuseet och den rekonstruerade vikingabyn med sina tidstypiska smedjor och vävstugor. 

REQUEST TO REMOVEBirka – Birka Folkhögskola
https://www.birka.fhsk.se/

Birka går över till distansundervisning för samtliga studerande från och med onsdag 18 mars. Vi följer regeringens rekommendationer kring hanteringen av coronaviruset och stänger därför skolan för alla utom personal från och med onsdag 18 mars. 

REQUEST TO REMOVEBirka - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Birka

Birka listen (help·info) (Birca in medieval sources), on the island of Björkö (literally: "Birch Island") in present-day Sweden, was an important Viking Age trading center which handled goods from Scandinavia and Finland as well as Central and Eastern Europe and the Orient. Björkö is located in Lake Mälaren, 30 kilometers west of contemporary Stockholm, in the municipality of Ekerö. Birka was founded around AD 750 and it flourished for more than 200 years. It was abandoned c. AD 975, around the same time Sigtuna 

REQUEST TO REMOVEBirka och Hovgården | Riksantikvarieämbetet
https://www.raa.se/evenemang-och-upplevelser/upplev-kulturarvet/varldsarv-i-sverige/birka-och-hovgarden/

2017-08-25 · Birka var Sveriges första egentliga stad med omkring 700 invånare under sin storhetstid. Den anlades av kungen – som själv bodde på Adelsö på andra sidan sundet – i syfte att utvidga och kontrollera handeln i regionen. 

REQUEST TO REMOVEUtbildningar – Birka
https://www.birka.fhsk.se/utbildningar/

Att läsa på Birka. Hos oss på Birka får du inte bara en bra utbildning, du får nya vänner, personer som bryr sig om dig och hjälper dig hitta en väg framåt. Det bästa är att vi älskar olikheter, spännande personligheter och utmaningar. Hos oss får du bli den du är! 

REQUEST TO REMOVEBirka-Hovgårdens gille
http://www.birkahovgarden.se/

Birka-Hovgårdens gille är en ideell förening som arbetar för att utveckla världsarvet Birka och Hovgården, och särskilt det rekonstruerade kvarteret på Birka. 

REQUEST TO REMOVEBirka Hostel
http://www.birkahostel.se/

Birka Hostel Luntmakargatan 14 11337 Stockholm. Phone: +46 8 218 418 Email: info@birkahostel.se 

REQUEST TO REMOVEAktuell information angående covid-19 | Birka Cruises
https://www.birka.se/aktuell-information-angaende-coronavirus

Birka Cruises gör kortare kryssningar i Östersjön vilket gör att karantän inte är en nödvändig åtgärd. Om någon ombord skulle misstänkas bära på en smittsam sjukdom kommer personen att isoleras i hytten, kliva av separat utan kontakt med andra gäster och sedan tas om hand av sjukvårdsinstanserna i land. 

REQUEST TO REMOVERes med båt till Birka – Birka Vikingastaden
https://www.birkavikingastaden.se/resa-hit/

Härjarö: Res till Birka med båt från Härjarö, nordväst om Stockholm. Båtturen tar en timme (per riktning). Hovgården: Hovgården ligger på grannön Adelsö. Restid 15 minuter (per riktning). Mariefred: Resan från Mariefred till Birka tar en timme (per riktning). Södertälje: Avgår från Mälarehamnen i Södertälje. 

REQUEST TO REMOVEBirka Models
http://birkamodels.com/

Birka Models har tillåtelse att använda modellen, bilderna och den tävlandes namn för marknadsföring- eller försäljningssyften (inkluderat t.ex. publisering av modellen i Web Viewer eller BIMsight-applikationen och nyttja projektinformationen och bilder i Birka Models marknadsföringsmaterial). 

Birka BowlingklubbBirkagatan 16, Stockholm, Stockholm 113 39StockholmStockholms län08–30 50 10 https://static.tuugo.se/images/404/876/birka_bowlingklubb_.jpg https://static.tuugo.se/images/404/876/birka_bowlingklubb_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.