Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Borga Plåt AB
     
 •  

  About Us

  En komplett hallbyggarkoncern. Borga är en hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg. Våra expertområden är stålhallar och byggplåt. Så länge vi finns kommer det alltid vara enkelt att köpa och bygga en modern stålhall. Sedan starten 1973 har Borga förändrat bilden av vad en stålhall kan vara. Vårt helhetserbjudande är unikt. Vi är en internationell aktör och en av de ledande leverantörerna av prefabricerade stålhallar. Vi tillverkar alla nyckelkomponenter själva, vi har egna montageteam och vi arbetar efter ett eget byggsystem. Dessutom tar vi ett helhetsansvar över byggprocessen och har total kontroll över hela byggkedjan. Kombinationen gör Borga till marknadens mest kompletta hallbyggare.

       |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:00 to 16:00
  Tuesday: 08:00 to 16:00
  Wednesday: 08:00 to 16:00
  Thursday: 08:00 to 16:00
  Friday: 08:00 to 16:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of Borga Plåt AB:
 •  

  Statistics:

  49times viewed
  623times listed
  0times contacted
 
Hospitalsgatan 11, Skara, Vastergotland 532 37
Show on map
id0270004340986
Other search results for: Borga Plåt AB
REQUEST TO REMOVEBORGA - Bygg bekymmersfritt - Tryggt, snabbt och med hög ...
https://www.borga.se/

Borga har mer än 45 års erfarenhet av att tillverka byggplåt och bygga stålhallar. Vi utvecklar och säljer kvalitetslösningar med kontroll på hela kedjan. 

REQUEST TO REMOVEBorgå Drömmarnas hemstad - Porvoo
https://www.borga.fi/

Borgå är en 50 000 invånares stad. Den vackra naturen och centrumet med alla tjänster ligger nära. Borgå är en stad vars kullerstensgator i gamla stan, små gallerier och ålandskapet med sina strandbodar förtjusar sina besökare gång på gång. Staden på vilkas gränder möts stämningen från gångna tider och modern design och som är full av hobbymöjligheter, kultur och tjusiga hem. 

REQUEST TO REMOVEBorgå – Wikipedia
https://sv.wikipedia.org/wiki/Borg%C3%A5

• Borgå stads webbplats (svenska) Läst 18 mars 2016. (Grundfakta om Borgå har hämtats från stadens webbplats.)1. ^ [a b] ”Finlands areal kommunvis 1.1.2016”. Lantmäteriverket. 1 januari 2016. Läst 2 april 2016.  

REQUEST TO REMOVESommarstaden Borgå — VisitFinland.com
https://www.visitfinland.com/sv/artikel/sommarstaden-borga/

Finlands näst äldsta stad, historisk och vacker, ligger 50 km öster om Helsingfors. 

REQUEST TO REMOVESynonymer till borga - Synonymer.se
https://www.synonymer.se/sv-syn/borga

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Två världssuccéer borde ju tvärtom borga för tillväxt.; Precis det som också brukar borga för framgång på mästerskap.; För Africa Oil skulle en träff vid första borrningen konkret borga för ökad sannolikheten för fortsatt ... 

REQUEST TO REMOVEBorgå stift | Stiftet för de svenskspråkiga församlingarna
https://www.borgastift.fi/

Domkapitlet i Borgå stift Postadress: PB 30, 06101 Borgå Besöksadress: Gymnasiegränd 2, 06100 Borgå Öppet: vardagar kl. 9-15 (Stängt 6.7-2.8.2020) 

REQUEST TO REMOVEIdrott och friluftsliv - Porvoo - borga.fi
https://www.borga.fi/idrott-och-friluftsliv

Idrott och friluftsliv, aktuellt. Tips till motion på egen hand. P.g.a. corona-viruset är så gott som alla idrottsanläggningar inomhus stängda och användningen av utemotionsplatserna har också begränsats. 

REQUEST TO REMOVEBorgå - Upplevelsepaket i land | Viking Line
https://www.vikingline.se/destinationer/borga/upplevelserpaket-grupper/

Finlands näst äldsta stad, Borgå, är en vacker och historisk ort med en tidlös och unik stämning som lockar turister från hela världen. 

REQUEST TO REMOVEVäder Borgå, Etelä-Suomi - Finland: 14 dagar - Klart.se
https://www.klart.se/fi/etel%C3%A4-suomi/v%C3%A4der-borg%C3%A5/

14 dagars väder i Borgå, Etelä-Suomi. Väderprognos inkl. vind, max och min temperatur och solens upp- och nedgång. 

Borga Plåt ABHospitalsgatan 11, Skara, Vastergotland 532 37SkaraVästra Götalands län0511-34 77 11 https://static.tuugo.se/images/680/130/borga_plåt_ab_.jpg https://static.tuugo.se/images/680/130/borga_plåt_ab_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.