Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Domesticerat
     
Close X

Domesticerat
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    Domesticerat är en hemsida med samlad information om domesticerade djur som kan göra livet både bättre och enklare för både ägare och djur .

 
Lillhamragatan 6, 72350
Show on map
id0270004341441
Other search results for: Domesticerat
REQUEST TO REMOVEExistenz.se - Jag är för dödsstraff så dem lär sig till ...
http://existenz.se/index.php?p=komment&id=228758

Pew_Pew_You, Donatorr 2021-09-25 08:57 | #2 #1 epicfailzor: Har tänkt på det länge, varför har inte människor domesticerat dem? Intelligenta och söta! 

REQUEST TO REMOVEKöp och Sälj ᐅ Annonsera Gratis » Annonsera
https://annonsera.se/

Hos oss kan du annonsera gratis snabbt och enkelt på våran köp och sälj marknad. Vi försöker hela tiden göra det enklare att lägga in en gratis annons och registrera ett konto för både privatpersoner och företag. 

REQUEST TO REMOVERen – Wikipedia
https://sv.wikipedia.org/wiki/Ren

Ren (Rangifer tarandus) är ett arktiskt hjortdjur som förekommer på tundran och i det boreala skogsområdet i norra Eurasien, norra Nordamerika, på Grönland och på flera arktiska öar. Tidigare fanns arten även i den tempererade klimatzonen.Renen utgör den enda arten i släktet Rangifer och utmärker sig genom att vara det enda hjortdjuret där båda könen har horn. 

REQUEST TO REMOVEKlonade djur – Gentekniknämnden
https://www.genteknik.se/genetik-och-genteknik/genmodifierade-organismer-gmo/djur/klonade-djur/

Även om cellkärnorna i de domesticerade fårens äggceller plockats bort, finns DNA från cellens energiproducenter, mitokondrierna, kvar. Det klonade fåret fick alltså kärn-DNA från ett mufflonfår och mitokondrie-DNA från ett domesticerat får. Uppdaterad november 2020. 

REQUEST TO REMOVEVarg attackerade alpackor – ett djur har dött med sprängda ...
https://www.nwt.se/2021/11/22/varg-attackerade-alpackor-ett-djur-har-dott-med-sprangda-lungor/

2021-11-22 · Alpacka är ett domesticerat kameldjur från Anderna. På Bäckens gård finns en flock alpackor. Foto: Tommy Lofgren. Iris Nouwt hoppas att det leder till ett beslut om skyddsjakt. Hon vill att frågan om varg diskuteras sansat och söker ingen konfrontation med andra åsiktsyttringar. 

DomesticeratLillhamragatan 672350VästeråsVästmanlands län0707213820 https://static.tuugo.se/images/754/420/domesticerat_.jpg https://static.tuugo.se/images/751/957/domesticerat_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.