Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Hembry
     
 •  

  About Us

  Saker i hemmet bör göras med ombry, vilket för dig som inte är bekant med ordet innebär att sysslorna görs med kärlek, noggrannhet och omtänksamhet; ombry.
  Hembry startades med just den visionen. Att kunna städa svenskars hem precis så som ni vill att era hem ska städas. Vi som arbetar här har själva hemstädning genom våra städare och det ger oss den unika möjligheten att få inblick i vad just du behöver för tjänster.
  Vi är också stolta att kunna sysselsätta drivna personer som aktivt söker arbete och faktiskt vill utvecklas och bidra till vårt samhälle.
  I ett led att förbättra branschen och säkra kvalitativa tjänster har vi gjort något unikt - vi har anställt kvalitetsledare. Dessa personers arbete är enkom att kontrollera att städningarna  utförs med högsta kvalitet.
  Om du redan är kund hos oss idag; härligt att se en vän! Om inte - välkommen att förenkla vardagen på www.hembry.se 

     |   Our company in social networks

 
Kronhjortsgatan 8, 41268
Show on map
id0270004341131
HembryKronhjortsgatan 841268GothenburgVästra Götalands län08348230 https://static.tuugo.se/images/864/228/hembry_.jpg https://static.tuugo.se/images/250/726/hembry_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.