Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Rörmokare Umeå
     
 •  

  About Us

  Bus email:
  gudrun@rormokaretrollhatan.se

  I hjärtat av Umeå finner du vårt företag, Rörmokare Umeå, en företrädare inte bara för skickligt hantverk men också för värderingar som håller samhället samman. Inspirerade av Mahatma Gandhi, tror vi på enkelhet, ärlighet och hårt arbete. Våra rötter kanske är djupt förankrade i rörmokeriets konst, men vår vision sträcker sig mycket längre än så.
  "Var den förändring du vill se i världen." Denna tanke av Gandhi påminner oss om att varje dropp vi stoppar, varje läcka vi fixar, inte bara gagnar det enskilda hemmet, utan också bidrar till det större goda – ett samhälle där vi tar hand om våra resurser och varandra.
  Vår strävan är att föra samman traditionellt hantverk med modern teknik, samtidigt som vi upprätthåller en stark etisk grund. Varje medlem av vårt team är inte bara skicklig i sitt yrke, men också dedikerad till att tjäna med integritet och respekt.
  Så när du väljer Rörmokare Umeå, väljer du inte bara ett företag, utan en filosofi, en livsstil som värderar mänskligheten och miljön vi bor i.
  Tack för att du litar på oss för dina behov, och låt oss tillsammans skapa en framtid där varje droppe räknas.

       |   Our company in social networks

 •  Evaluations of Rörmokare Umeå:
 •  

  Statistics:

  18times viewed
  53times listed
  0times contacted
 
Järnvägsgatan 7, 903 32
Show on map
id0270004342046
Rörmokare UmeåJärnvägsgatan 7903 32UmeåVästerbottens län+46 10 520 10 26 https://static.tuugo.se/images/928/635/rörmokare_umeå_.jpg https://static.tuugo.se/images/928/635/rörmokare_umeå_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.